petak, 5. veljače 2016.

ROĐENDANSKE PORUKE




Želim ti da tuga ne bude tvoj drug, da ti put zivota bude dug, da ti se ostvari najljepši san, da ti sa osmjehom prođe svaki dan. Želim ti ljubav u venama, sreću u očima, čudo u snovima, razum u mislima, snagu u rukama, da imas sreću, pamet i ljepotu, od srca ti želim sve najbolje u životu. Život nek ti bude najljepši san, od srca ti želim SRETAN ROĐENDAN!
Gledaj bez kajanja u prošlost,
bez straha u budućnost,
i zapamti da posle najveće bure,
more izbacuje najljepše bisere. Sretan rođendan! 


Bilo gdje da si, svjetlo ne gasi, ne zatvaraj vrata već slušaj korake sata i kad se kazaljke spoje, sa tobom su misli moje! Sretan rođendan!  

Sjedim u sobi, sad tiho ponoć otkucava, tiho, ali veselo, pa mislim da mi nešto nagovještava. Pogledam datum, poznat mi broj, pa da – to je rođendan tvoj! Sretan rođendan! 


Da se zaljubiš ali srećno, da ti ljubav traje večno, da zaboraviš sve ono što ti je stvaralo boli želi ti netko ko te iskreno voli. Sretan rođendan!

Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmijeh na tvom licu - to su moje želje. Da kraj sebe imaš drage ti ljude i ovaj rođendan nek sretan ti bude!

Danas je rođendan tvoj, uživaj u trenucima sreće, nije važno koliki je broj, nek' životna radost teče. Sretan rođendan!

Pogledaj na kalendar, prolaze dani, a meni je isto kao i lani, nije isto, godina ti je više, sretan ti rođendan želi osoba koja ti ovo piše! Sretan rođendan!


U tiho jutro kad cvrkut ptica prekine ti san, a otkucaji sata označe tvoj dan, od srca ti želim najsretniji i najljepši dan – tvoj rođendan! Sretan rođendan!

Želim ti okeane zdravlja, mora srece i ljubavi, jezera uspjeha, rijeke para, i nijednu kap tuge i bola. Sretan rođendan!

Rođendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće. Sretan rođendan!

Život nek ti bude kao najljepši san, od srca ti želim sretan rođendan!

Zažmiri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san. Sretan Ti rođendan.

Živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovjek je rođen da gubi i griješi. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom to nećeš moći. Sretan rođendan!

Neka se dani u tvome životu što sretnije troše, neka te pogodi sve što je lijepo, a promaši sve loše. Sretan rođendan!

Da rukama dotakneš sve zvijezde na nebu, da najljepši ostvari ti se san, da sunce uvijek sja u životu tvom! To su moje želje za rođendan tvoj. Sretan rođendan!


Nema komentara:

Objavi komentar